Gooi Jij De Bal Door?

Boek nu de leukste sportstimuleringslessen voor het schooljaar 2022-2023!

Gooi Jij De Bal Door? staat voor dé leukste sportstimuleringslessen voor basisschoolleerlingen vanaf groep 3. Tijdens deze lessen leren de kinderen de basis van het sporten met een bal. De lessen worden gegeven door professionele clinicgevers en zijn dit schooljaar gratis te boeken!

Het Nederlands Handbal Verbond heeft als doel om kinderen te stimuleren om te gaan sporten. Door middel van gratis lessen door het hele land willen we basisschoolleerlingen bereiken. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen en om dit doel te bereiken, werken we samen met scholen, gemeenten en handbalverenigingen door het hele land.

Gooi Jij De Bal Door is een actief lesprogramma dat bestaat uit drie verschillende lessen gegeven door een clinicgever. In drie opeenvolgende (gym)lessen ontdekken kinderen op actieve en speelse wijze dat je als team veel meer kan bereiken dan in je eentje. Ze leren hoe leuk het is om samen te werken en te strijden voor hetzelfde doel.

Goed om te weten

  • Boek de lessen minimaal één maand van tevoren.
  • Onze trainers komen altijd minimaal vier lesuren op een dag, dus we raden aan om te boeken voor meerdere klassen tegelijk.
  • Gooi Jij De Bal Door? bestaat uit drie lessen. Plan dus meteen alle drie de lessen in. Wanneer de school alle lessen afneemt, dan ontvangen de kinderen een diploma.

Opbouw van de lessen

Les 1 Wat kan ik? Leer wat jouw kracht is en bouw aan je zelfvertrouwen.
Les 2 Wat kunnen we samen? Leer wat jouw rol binnen een team kan zijn en ontdek hoe je het beste kunt samenwerken voor het beste resultaat.
Les 3 Wij zijn één team! Samen strijden voor hetzelfde doel, dat maakt een team.

Komen wij langs op jouw school?

Is Gooi Jij De Bal Door? ook wat voor jouw school en wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur dan gerust een mail naar gooijijdebaldoor@handbal.nl. Wil je direct de lessen boeken? Ga dan naar onze .

Gooi jij de bal door?

Handbal clinics

Gooi Jij De Bal Door? staat voor dé leukste sportstimuleringslessen voor basisschoolleerlingen vanaf groep 3. Tijdens deze lessen leren de kinderen de basis van het sporten met een bal van een professionele clinicgever.

Boek een handballes

Boek nu

Kaart

Lijst

power_settings_newPowered by

Organizing made easy

Copyright © 2023 Nederlands Handbal Verbond. Alle rechten voorbehouden.