Gooi Jij De Bal Door?

De leukste sportstimuleringslessen van het NHV om handbal op de kaart te zetten

Gooi Jij De Bal Door? staat voor dé leukste sportstimuleringslessen voor basisschoolleerlingen vanaf groep 3. Tijdens de lessen leren de kinderen de basis van het sporten met een bal. De lessen worden gegeven door een professionele clinicgever en zijn dit schooljaar gratis te boeken!

Het Nederlands Handbal Verbond heeft als doel om kinderen te stimuleren om te gaan sporten. Door middel van lessen gegeven door professionele clinicgevers door het hele land willen wij basisschoolleerlingen bereiken en kennis laten maken met balsporten en natuurlijk met handbal.

De basisschoolleerlingen vallen binnen een interessante doelgroep, omdat zij vaak nog geen definitieve sportkeuze hebben gemaakt aan het ontdekken zijn welke sport het beste bij hen past.

Samen bereik je meer

Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen. Om dit doel te bereiken, werken we graag samen met scholen, gemeenten en handbalverenigingen door het hele land.

Nieuwe leden werven

Basisscholen kunnen Gooi Jij De Bal Door? lessen boeken via de website. Wanneer kinderen deelnemen aan de lessen op een basisschool bij jouw vereniging in de buurt en enthousiast zijn geworden, is het een logische stap dat ze op zoek gaan naar een handbalvereniging. Het is dus voor verenigingen een mooie kans om nieuwe leden te werven.

Het NHV biedt ook ondersteuning bij het aanbieden van een vervolgactiviteit. Dit betekent dat het NHV wil helpen wanneer er Gooi Jij De Bal Door? lessen zijn gegeven op een basisschool in de buurt en je als vereniging deze kinderen een activiteit op de vereniging wilt aanbieden.

Als vereniging kun je ook zelf het initiatief nemen en lessen boeken voor basisscholen in de buurt die daar interesse in hebben. Zo promoten we samen onze sport en stimuleren en enthousiasmeren we kinderen om te gaan handballen.

Meer informatie of direct lessen boeken?

Is Gooi Jij De Bal Door? interessant voor jouw vereniging, heb je hulp nodig bij een vervolgactiviteit of wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur dan gerust een mail naar gooijijdebaldoor@handbal.nl. Wil je direct de lessen boeken? Ga dan naar onze .

Gooi jij de bal door?

Handbal clinics

Gooi Jij De Bal Door? staat voor dé leukste sportstimuleringslessen voor basisschoolleerlingen vanaf groep 3. Tijdens deze lessen leren de kinderen de basis van het sporten met een bal van een professionele clinicgever.

Boek een handballes

Boek nu

Kaart

Lijst

power_settings_newPowered by

Organizing made easy

Copyright © 2023 Nederlands Handbal Verbond. Alle rechten voorbehouden.